ETT URVAL AV VÅRA MÄRKEN

                        
ALAIN MIKLI »            
Alain Mikli är passion. Han startade sin karriär som optiker för över 35 år sedan men slutade då det han sålde till sina kunder var synhjälpmedel som var gamla, grå och trista. För att ge sina kunder chansen att se bra ut samtidigt som dom såg bra startade han 1978 sin egen designstudio i ett garage i Paris. Han är numera rankad som en av dom viktigaste inom glasögondesign. En färgens och formens mästare som strävar efter perfektion i allt han gör.             
            
ROBERTO CAVALLI »            
Sedan dom första visningarna på 70-talet har Roberto Cavalli varit förknippad med Glamour, djurmönster och mer Glamour. Glasögonkollektionen präglas av Robertos värden vilket gör att den andas feminina former och som är rika på detaljer med strass och så klart djurmönster som leopard och boaorm.                         

PHILIPPE STARCK »
 
           
Philippe Starck har gjort allt. Ja, nästan allt - han har designat allt från tandborstar till hela caféer, ja till och med hela byggnader. Han älskar människokroppen och försöker utgå ifrån denna när han designar någonting. När det gäller glasögon har han tagit skalmens skruvlösa funktion ifrån den mänskliga axeln vilket gör att skalmen går att justera även i höjd. Samarbetet med Alain Mikli blev en succé och det har fortsatt sedan 1996.
                        
TOM FORD »            
Konsten att sätta sitt namn på kartan är något som Tom Ford lyckades snabbt med när han efter något år borta från modescenen tog steget tillbaka in i rampljuset med en egen solglasögon kollektion. Allting har vuxit stadigt sedan dess med butiker runt hela världen och adderade av kollektionen inom kläder och parfymer. Han debuterade även som regissör till filmen " A single man " med Colin Firth som leading man 2009. Fler filmprojekt kommer men först mer mode då Tom just lanserade sin första damkollektion i sina butiker.             
            
DSQUARED² »            
Varje kollektionsvisning Dean & Dan Caten gör överträffar den tidigare och deras kollektioner mottas med hyllande publik gång på gång. Deras glasögon älskas av celebriteter från hela världen och det finns stor anledning till det då dom är grymma!